Gyanús? Miért fehér még mindig a fekete sztárapuka négyhónapos gyereke!

Gyanús? Miért fehér még mindig a fekete sztárapuka négyhónapos gyereke!
Fekete Pákó kisfia már öt hónapos. Bence fehér bőrrel született és emiatt többen meggyanúsították a sztár gyermekének anyját. Az orvosok azt mondták, a baba néhány hónap múlva bebarnul, de mostanáig is inkább fehér, mint sötét bőrű.

Bence édesanyja Ágica a StoryOnline-nak elmondta, tudja ő is, hogy vannak találgatások Bencével kapcsolatban, de különösebben nem érdekli a dolog, hiszen tudja, hogy Pákó a kisfiú édesapja. Ágica úgy tudja, hogy Bence bőre körülbelül nyolc éves korára érheti el az eredeti színét.

“Voltunk a védőnőnél, aki azt mondta, biztos, hogy Bence több dolgot örökölt tőlem, mint Pákótól. Nagyon vicces, amikor az utcán megállítanak bennünket és azt hiszik, hogy Bence a napon volt, hiszen most még tényleg csak kicsit barna a bőre” - mesélte a büszke édesanya, aki szerint kisfia nagyon jó gyerek, szinte soha nem sír. Ágica azzal is eldicsekedett, hogy Pákó nagyon jó apa, néha szakszerűbben foglalkozik a kisfiával, mint ő maga. Bence szépen fejlődik, szerencsére eddig még csak megfázva sem volt.

forrás: Story Online