Gurul a Marosvásárhelyi Rádió

Gurul a Marosvásárhelyi Rádió
Marosvásárhely – Nyolcadik alkalommal szervezi meg a Marosvásárhelyi Rádió csapata a „Gurul a Rádió” nevet viselő karavánt.

A karaván csütörtökön indul Sepsiszentgyörgyről és négy megyén, Hargita, Kovászna, Brassó és Maros megyéken halad át. A majdnem 600 kilométeres útvonalon  mint egy 100 települést érintve jövő pénteken, július 11-én érkeznek Marosvásárhelyre. A Marosvásárhelyi Rádió népszerűsítése mellett a Környezetvédelmi Minisztérium által is támogatott rendezvény alkalmával a rádiósok az adáskörzetükben élők gondjait, örömeit szeretnék mikrofonvégre kapni. A majd 600 kilométeres utat, napra felosztott program szerint kerékpározza végig a csapat. A karaván érkezéséről már korábban értesítették az útjukban eső polgármesteri hivatalokat.

A Marosvásárhelyi Rádió igazgatónője, Mirela Moldovan, felhívást intézett minden kerékpározást kedvelőhöz, hogy június 11-én, csatlakozzon a 17, 30-kór a városba érkező karavánhoz és vegyen részt a biciklis sávok létesítése érdekében, a főtéren szervezett gyűlésen.