Grindeanu köszönetet mond a sürgősségi felügyelőség csoportjainak és szolidaritásra szólított fel a fagyos időjárás ideje alatt

Grindeanu köszönetet mond a sürgősségi felügyelőség csoportjainak és szolidaritásra szólított fel a fagyos időjárás ideje alatt
Sorin Grindeanu miniszterelnök köszönetet mond a sürgősségi felügyelőség csoportjainak azért az elhivatottságért, amiről tanúbizonyságot tettek a sürgősségi beavatkozások közben és további szolidaritásra szólít fel a fagyos időjárás ideje alatt.

“A mai nap is bizonyította a sürgősségi felügyelőség csoportjainak elhivatottságát, akik önmagukat felülmúló teljesítményt nyújtanak feladataik teljesítése közben. (…) Gratulálok a belügyminisztérium pilótáinak, akiknek 14 személyt sikerült a kórházba szállítani, köztük három gyereket” – írta Facebook oldalán Grindeanu miniszterelnök.

A miniszterelnök ugyanakkor köszönetet mondott azoknak a személyeknek, akik megértették, hogy ilyen időszakban szolidaritásra van szükség.

“Örömmel láttam, hogy a civil szervezetek, társaságok és egyszerű emberek is több helyen élelmiszert, pokrócokat, ruhákat gyűjtenek, vagy szállást ajánlanak a nehéz helyzetben lévőknek. Ilyen időszakban egy vastag ruha sok esetben egy megmentett életet jelent. Köszönöm mindazoknak, akik megértették, hogy most szolidaritásra van szükség. (…) Maradjunk szolidárisak” – tette hozzá a miniszterelnök.

www.agerpres.ro

Címkék: , ,