Ajándékozás

2019.12.10. 19:19

Gera Zoltán Nagyváradon osztogatott ajándékokat

Szombat délben adventi ünnepség zajlott az Era Shopping Parkban, melyet a Hit Gyülekezete szervezett, és melynek díszvendége maga Gera Zoltán, nemrégiben visszavonult magyar válogatott labdarúgó.

Pikó Stefánia

Geráról köztudott, hogy a hányattatott gyermekkora után a Hit Gyülekezete segítségével tért vissza a helyes útra, illetve a labdarúgó-pályára, ahonnan magyar játékos számára egészen kivételes karriert sikerült felépítsen, a Ferencvárosból az angol Premier League-be vezetett az útja, ahol egy évtizeden keresztül tudott kiemelkedőt nyújtani, és lett a szurkolók egyik kedvenc, legmegbecsültebb játékosa. Bár a novemberi Puskás Aréna megnyitó mérkőzése hivatalosan az ő búcsúmeccseként is volt beharangozva, ezen már nem lépett pályára, hiszen úgy gondolta, hogy az egy éves kihagyás után már nem tudná azt a teljesítményt nyújtani, ami miatt hosszú időn át az első számú magyar labdarúgónak számított.

Ajándékosztás

Ezúttal nem labdarúgói minőségében, hanem mint a Hit Gyülekezetének tagja érkezett Nagyváradra, hogy a gyülekezet fiataljainak osztogasson ajándékokat a Mikulással együtt. „Gondolom alig várjátok, hogy jó sokat beszéljek?” – kezdte beszédét Gera Zoltán. „Örülök a meghívásnak, és annak, hogy itt lehetek köztetek. Hallottam, hogy van egy jó pár sportoló köztetek, tegye föl a kezét, aki focizik! Ahogy a történetből is kiderült (a beszéd előtt betlehemes bábelőadás zajlott – szerk. megj.), én is ezt a nagy kincset találtam meg, és ennek köszönhetem a pályafutásomat, és azt, hogy itt lehetek. Jézus Krisztusnak köszönhetek mindent, amit az életemben elértem – úgy a válogatottságban, mint az egész pályafutásomban, úgyhogy mindenhol megpróbálom elmondani, hogy nekem sikerült, és másoknak is sikerülni fog. Fiúk, lányok, mindenkinek szeretnék sok sikert kívánni a foci pályafutáshoz, és minden máshoz, az élethez, és becsüljétek meg, amitek van, fogadjátok szeretettel a Mikulást!” – szólt a jelenlévőkhoz. Rövid köszöntője után a gyerekek labdákkal, zászlókkal és kamerákkal rohanták le a közismert labdarúgót, aki türelmesen pózolt mindenkivel, majd a Mikulás mellett, krampuszként segített az ajándékosztásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában