Gondjai vannak, de a börtönben is kezelhetik Rogiát

Gondjai vannak, de a börtönben is kezelhetik Rogiát
Múlthét szerdán az előzetes letartóztatásban lévő Sorin Rogiát orvosi szakvizsgálatra szállították a nagyváradi neuropszichiátriai kórházba.

Ez a vizsgálat kötelező, mivel Sorin Rogiát brutális módon véghezvitt gyilkossággal vádolják. Több órán keresztül vizsgálták pszichológusok és pszichiáterek, a cél az volt, hogy megállapítsák, rendelkezett-e ítélőképességgel a gyilkosság idején, vagy nem. Bizonyos sajtóinformációk szerint az orvosok megállapították, hogy Rogiának személyiségzavarai vannak, skizoid tünetekkel, csökkentett ítélőképességgel rendelkezik. Továbbá, az orvosok szerint, kezelésre szorul, de ezt a kezelést a börtönben is megkaphatja, így ez nem gátolja meg azt, hogy a férfit letöltendő börtönbüntetésre ítéljék.

Rogia már járt hasonló szakvizsgálaton, miután gyújtogatás miatt hallgatták ki; akkor 50.000 euró kárt okozott, az orvosok pedig csökkentett ítélőképességet állapítottak meg. Egyes esetekben a csökkentett ítélőképesség enyhítő körülménynek tekinthető.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .