Gomba: újra kell csinálni…

Olvasóink is felhívták a figyelmet a kivitelezés hiányosságaira
Olvasóink is felhívták a figyelmet a kivitelezés hiányosságaira
Portálunkon már elkészülte után rövid idővel jeleztük olvasóink észrevételeit, amelyek arról szóltak, hogy meglehetősen gyenge minőségben végezték el a nagyváradi Kálvária (Gomba) domb átalakítási munkálatait.

A nagyváradi önkormányzatnak azonban csak most jutott tudomására ez a hiányosság. A polgármesteri hivatal ugyanis közleményt adott ki, amelyben arról értesít, hogy a polgárok észrevételeinek nyomán felszólította a kivitelező Abed Nego céget a megállapított hiányosságok mihamarabbi kijavítására.

Saját költségen

A közleményben az áll, hogy tudatosan kerülték a merev műszaki megoldásokat a sétányok kialakításakor, amit az indokolt volna, hogy a domboldal kisebb-nagyobb elmozdulásai nyomán repedések keletkeztek volna a sétányban, ezért inkább amellett döntöttek, hogy a sétány kőlapjait homokágyra helyezték. Csakhogy a kőlapok alá begyűlt az esővíz, és többek között emiatt is a kőlapok elváltak egymástól, és most már egyes lépcsőfokok is lötyögnek. Az Abed Nego saját költségén javítja ki a hibákat, a munkálatra ugyanis öt éves garancia van.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .