Gólzápor a rangadómeccsen

Gólzápor a rangadómeccsen
Szatmár megye – Nagyon jó iramú mérkőzést játszott egymás ellen a Szatmárnémeti Someşul és a Félixfürdői Lotus Luceafărul a labdarúgó III. Liga 13. fordulójának 6. csoportbeli rangadóján.

Míg az első félidőben a két együttes „pazarolta” a helyzteteket, a második játékrész első negyed órájában összesen négy gólt rúgott a két csapat.

Az első félidő végén a Someşultól nyáron átigazolt Şuteu szerez vezetést a vendégyeüttesnek: a 16–os sarkáról megrúgott labda Suciu lábai között került a kapuba. A szünet előtt azonban Petcuţ egyenlít, aki Câmpan kapujának balfelső sarkát rúgta ki.

A második félidő 50. percében a játékvezető, Florin Gherghel a lelátóra küldi a Lotus képviselőjét, Lucian Ciocant, aki – miközben zajlott a mérkőzés a pályán – besétált a pályára egyik játékosához. Ezután következett a gólözön: előbb Dragoş, majd Cozmát hagyják egyedül a 16–oson belül a bihari védők, majd az 58. percben Crişan használta ki a védők tétlenkedését. Cosmin Iuhas öngólja után Şuteu csökkenti a Someşul elönyét. A csatár ismét egy hatalmas kapushiba után talál be az ellenfél kapujába. A vége előtt Sălăgean állítja vissza a „rendet”: Dragoş passzolt a csatár elé, aki 15 méterről, zavartalanul nem hibázhatott.

 

III. Liga, 6. csoport

13. forduló: Szatmárnémeti Someşul – Félixfürdői Lotus Luceafărul 5–3 (1–1). Gólszerzők: Petcuţ (43. perc), Dragoş (51.), Cozma (54.), Crişan (58.), Sălăgean (72.), illetve Şuteu (38., illetve 65.), Iuhas (60. – öngól).