Gabriel Zetea: egyértelmű visszaélés a 18-as országúton az autók állapotát ellenőrizni, az ország legrosszabb útszakaszán

Gabriel Zetea: egyértelmű visszaélés a 18-as országúton az autók állapotát ellenőrizni, az ország legrosszabb útszakaszán
Máramaros megye tanácsának elnöke, Gabriel Zetea “egyértelmű visszaéléssel” gyanúsítja a Közúti Szállítást Ellenőrző Állami Felügyelőség (ISCTR) munkásait és a közlekedési rendőrséget, akik a 18-as jelzésű országúton, Borsa (Borşa) és a Prislop-hágó közötti szakaszon büntetnek, tekintve, hogy ez “Románia legrosszabb állapotában lévő országútja”.

“Kaptam néhány aggasztó jelzést Borsa környékéről, ahol egy ISCTR-közlekedési rendőrségi vegyes csapat, proletár dühhel, nekiállt a forgalomban résztvevőket ellenőrizni. A járművek általános ‘egészségügyi’ állapotát, az időszakos technikai ellenőrzéseket de főként a kerékagy perselyek, a gömbcsuklók állapota érdekelte különösebben a tisztelt ellenőrző szerveket (…) ám elnézést kérek, hogy abba szólok bele, ami nem rám tartozik, de nem hunyhatok szemet az egyértelmű visszaélés fölött: a 18-as országúton (Románia legrosszabb állapotában lévő országútja) a kerékagy perselyeket ellenőrizni olyan, mint a templomban fütyülés, kedves állami alkalmazottak!” – írta a szociális hálón a tanácselnök.

A megyei tanács elnöke felhívta a két intézmény munkatársainak figyelmét, hogy ne feledjék, őket azért alkalmazták, hogy az állampolgároknak segítsenek és nem az intézményeknek, mert a két tevékenység között nagy a különbség.

A 18-as jelzésű országút Borsa (Borşa) és a Prislop-hágó közötti – kátyúkkal teli – szakaszán évek óta nem végeztek karbantartási munkálatokat.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .