Fűtéstámogatás – 2010/2011

Szatmár megye — Október 12–től, a szatmárnémeti Ilişeşiti utcai hivatalban átvehető lesz a fűtéstámogatáshoz szükséges nyomtatvány.

Nem változott az idei szezonra vonatkozó fűtési segély maximális határa, sem a jogosultságot biztosító maximális jövedelem mértéke az előző télihez képest, viszont ellenőrizni fogják az igénylőket. Október 12–től, a szatmárnémeti Ilişeşti utca 4. szám alatt található Szociális Gondozói Hivatal (SPAS) székhelyén lesz átvehető az a formanyomtatvány, melynek alapján az egyedül élők és a családok igényelhetik a 2010/2011–es fűtési idényben a fűtési segélyt. A segély kérelmezénél az egy főre eső maximális jövedelem 615 lej maradt. Az érdeklődőket és a kérelmezőket minden héten, hétfőtől csütörtökig várják a szatmárnémeti hivatalban, 8 és 14 óra között, a pénteki napot az adatfeldolgozásra fordítják.

A nyomtatvány mellé csatolni kell a családtagok számát igazoló dokumentumokat, és azt, hogy milyen jövedelemmel rendelkeznek. Az állampolgárnak csatolni kell egy olyan nyilatkozatot is melyből kitűnik az, hogy rendelkeznek–e földterülettel, lakással, gépkocsival, haszonjárművel, és állatálomány számát is. A nyomtaványok térítésmentesen kaphatók, amit mindenki a saját felelősségére tölt ki, de szúrópróba szerűen ellenörzik majd. A valótlan adatok közlőit, illetve azok akik illetéktelenül jutottak segélyhez, kötelezik őket a visszafizetésre.

Címkék: