Fűtésgondok a kórházakban

Nagyvárad – A Megyei Kórházat, valamint a nagyváradi szülészetet is érintette a fűtési fővezeték szerdai meghibásodása, adja hírül közleményében a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal.

A Megyei Kórházban egy saját fűtőkazánt helyeztek működésbe, ennek nyomán három órán belül visszaállt a normális hőmérséklet, nyilatkozta Gheorghe Carp kórházmenedzser. A szülészeten először összegyűjtötték az összes fellelhető elektromos fűtőtestet, hogy azokat a kórtermeket fűthessék, ahová az újszülötteket helyezték el ideiglenesen. Egyúttal eldőlt, hogy amennyiben a helyzet megkívánja, további fűtőtesteket vásárolnak sürgősségi eljárással. Megszakították a melegvízszolgáltatást is, hogy a teljes melegvíz mennyiséget a fűtésre használhassák fel. Az is felmerült, hogy a szülészetet egy másik hőközponthoz csatolják. Tegnap 11 óra tájt mindkét egészségügyi intézményben biztosítva volt a fűtés. A kórházmenedzser állítólag ígéretet kapott a hőerőművektől, hogy legkésőbb ma este hat óráig helyreáll a fűtés a megszokott paraméterek szerint.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .