Fűtés és meleg víz nélkül

Az előzetes becslések szerint a munkálatokat október 15-én befejezik
Az előzetes becslések szerint a munkálatokat október 15-én befejezik
Szerda óta nem szolgáltatnak meleg vizet és fűtést a váradi 404., 405., 406., 407., 409., 410., 411., 412., 417. és 836. számú hőközpontoktól, a Dózsa György és a General Magheru utcák kereszteződésénél található M1 fővezetéken végzett munkálatok miatt.

Az intézkedés érinti a saját hőközponttal rendelkező fogyasztókat is, az alábbi utcákban: General Magheru, Bărăganului, Dózsa György (részben), Olteniei, Măcinului, G. Enescu, Libertății (részben), Aurel Lazăr, Andrei Șaguna, Aleea Ștrandului, Andrei Mureșanu, H. M. Berthelot, Parcului, B. Șt. Delavrancea, Petru Rareș, Codrilor, Dragoș Vodă és Traian park. Nincs meleg víz és fűtés az olimpiai uszodában, a fedett uszodában és Welllness Termal Nymphaea komplexumban sem. A szolgáltatást előreláthatólag a csütörtöki nap folyamán 12 órakor indítják újra.

A hét végéig a hőrendszer felújítása keretében az alábbiak szerint tervezték be a munkálatokat: az M2 fővezeték esetében a Tudor Vladimirescu utcában, október 14-én, pénteken; az M4 fővezeték esetében a Dózsa György utcában, a General Magheru és a B. Șt. Delavrancea utcák kereszteződésében, október 15-én, szombaton; az M1 fővezeték és az M4 fővezeték csomópontjánál, a Ion Creangă téren, október 15-én, szombaton.

Mindezen munkálatok a szomszédos hálózatok kiürítésével és újra feltöltésével is járnak majd. Az előzetes becslések szerint a munkálatokat október 15-én befejezik és ettől az időponttól kezdődően a nagyváradi hőszolgáltató vállalat biztosítani fogja majd a műszaki feltételeket a teljes hőkomforthoz az egész rendszerben, beleértve a Nufărul, Dragoș Vodă, Váradszentmárton és Félixfürdőt is. További felvilágosítást lehet kérni az ingyenesen hívható 0 800 070 800 telefonszámon.