Fűtés és meleg víz nélkül

Fűtés és meleg víz nélkül
A Hőszolgáltató közleménye szerint két helyen meghibásodott a prímér távhővezeték a csütörtöki nap folyamán, ezért megszakították a fűtést és a melegvíz-szolgáltatást a 404–407., a 409–413., a 416. és 417. számú hőközpontokhoz tartozó háztartásokban.

Érintve vannak azok a fogyasztók, akik a Traian-park és a Magheru sugárút sarkán, valamint az Eminescu utcában (a Iorga utca és a Fő utca közötti része), a Deltei utcában – részlegesen, a Dunărea utcában – részlegesen, a Fő utcán – részlegesen, a Magheru sugárúton, a Barăganului utcában, a Dózsa György utcában, a Macinului, a Olteniei, a Delavrancea, a P. Rareș, a Parcului, a H. M. Berthelot, az A. Mureșanu utcában, a Bunyitay-liget környékén, a Strand sétányon, a Libertății téren, az A. Lazăr, az A. Șaguna utcákban, a Traian-parkban, valamint a Tribunalului és a Schubert utcákban laknak.

Vízkorlátozás

Ugyanakkor nincs meleg víz a 300–303., illetve 836. számú hőközponthoz tartozó háztartásokban, Dózsa György utca és a Magheru sugárút kereszteződésében, a Dunărea utca Fő utcai felőli végénél, a Fő utcán – részlegesen, a Gh. Dima, Snagovului, Magheru – részlegesen, a Braşovului, a Rovine, a N. Jiga (a Fő utcai felőli végénél), a Delavrancea, a Parcului, az I. H. Rădulescu, az I. Cristea utcákban, a városi strand és a Dragoş Vodă-negyed környékén. Emellett megszakítások várhatóak a meleg vizes és fűtés szolgáltatásban a 839., 840., 844., 845., 856., 863., 868., 878., 883., 890. számú hőközpontoknál, vagyis érintve vannak a Lotus Center környékén, a Várad-Velencén – részlegesen, a Prima-negyedben és a Várad-Szőllősön lakók.