Futball és tanulmányi kirándulás

Szatmár megye – Az Ötletbörze vállalkozói játék első helyet elért csapata, ReGeneration (Kölcsey Ferenc Főgimnázium) jutalomkiránduláson vett részt.

A délutáni órákat egy élményparkban töltöttük, ahol a gokartozással nem gyöztünk betelni. Az esti program egy élő sramlizenés, népvisletes sörfesztivál volt,  a közeli Landauban. A negyedik napon Münchenbe látogatott csapatunk. Lehetőségünk nyílt közelröl megtekinteni a forgalmas müncheni repteret, majd a csodálatos Allianz Arénát, ahol beléphettünk a Lindner cég páholyába is. Itt a kivételezett néző figyelemmel kísérheti az eseményeket akár páholy kivetítőjén vagy a lelátón elhelyezkedö sorokból. A nap hátralévő részét a dachaui koncentrációs tábor megtekintésével és müncheni városnézéssel töltöttük.

A hab a tortán

Utolsó nap, úton hazafelé megálltunk Passauban, ahol a Duna és az Inn összefolyása lenyűgöző látványt nyújt. Ilyen rendezett csodálatos várost ritkán látni az egész világon. Még jó, hogy rengeteg fotót készítettünk, mert így az itthon maradottaknak képekkel mesélhetjük el amit egész útunk folyamán tapasztaltunk. Fájó szívvel  indultunk aztán haza, de mára már csak a szép jut eszünkbe. Ma pedig bátran kijelenthetjük: megéri vállalkozósdit játszani, nemcsak a játszás öröme vagy a versengés miatt, de tapasztalatszerzés céljából is. Maga a nyeremény pedig maga a “hab a tortán”…

Szénás Szabolcs, a ReGeneration csapat tagja (Kölcsey Főkollégium)