Fotó pályázat szociális témában

Fotó pályázat szociális témában
Szatmárnémeti – A Szatmárnémeti Caritas Önkéntes Központ Fotó pályázatot hírdet „A körülöttem élő emberek!” mottóval. Az ajánlott témák a következőek: rászoruló családok, gyermekek és fiatalok, fogyatékkal élő emberek, idősek.

Olyan fotókat várunk, amelyek a mindennapi valóságot mutatják be.

Nevezési feltételek

A pályázaton két kategóriában lehet nevezni: színes fotók: arckép, szocio-fotó, csendélet , fehér-fekete fotók: arckép, szocio-fotó, csendélet. A fotókat negatív (film vagy digitális) kíséretében kell átadni, valamint egy példányban előhívva vagy kinyomtatva. A képek mérete 20 x 30 cm. Egy személy minimum 3 és maximum 6 fotóval pályázhat. Minden, a versenyre benevezett személy meghívást kap a 2007. december 5-én megrendezésre kerülő Önkéntesek Gálaestjére, 17.00 órai kezdettel a „Dacia” Szálló Vendéglőjébe. A nyertesek díjainak átadására a Gálaesten kerül sor. A helyszínen minden pályamunkát kiállítunk. Az első díj egy fotó nyomtató.

Határidő

A fotókat, névvel, címmel és telefonszámmal ellátva, a Szatmárnémeti Caritas Szervezet titkárságára kell beküldeni vagy bevinni, Libertăţii tér  20 szám alá, munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között. Beküldési határidő 2007 november 14