Forgalmi változások Nagyváradon

Akt.:
Forgalmi változások Nagyváradon
A Rogériusz és Őssi villamosösszeköttetésének kiépítéséhez október 16-tól tilos az autóközlekedés a Decebalon, a Maniuval való kereszteződéstől a Tuberozelor kereszteződésig, a Decebal piac felé, A Városháza utcán pedig a Tuberozelor kereszteződéstől a Decebalig. Várhatóan egy hónapig lesz ez így. A tömegközlekezésben is változás lesz.

 

A villamosok csak ezen szakaszon járnak: Nufǎrul- Emanuil Gojdu-állomás-Olaszi-rogériuszi piac-CFR híd- (Sinteza) és vissza. Busszal a T1 vonalon lehet menni villamos helyett. Egyik irány: December 1 tér -Independenţei-Szent László tér-Városháza utca-Tuberozelor- Decebal-Eroul Necunoscut . Másik irány: Eroul Necunoscut -Decebal -Iuliu Maniu-Traian Moşoiu-December 1 tér-Emanuil Gojdu- December 1 tér.

t1

T2: December 1 tér-Independenţei-Szent László tér-Városháza utca-Tuberozelor – Decebal -Aviatorilor-Lipovei , illetve vissza: Lipovei-Aviatorilor -Aradi út-Iuliu Maniu-Traian Moşoiu -December 1 tér-Emanuil Gojdu-December 1 tér.

t2

 

21R: ez a buszvonal a következők szerint módosul, a Decebal felé: Ogorului (Auchan)-Aradi út- Oneştilor -Tudor Vladimirescu- Decebal, majd változatlan az Auchanig.

21r

A megállók az Emanuel templom előtt, a 19, 20, 21N, 28,30 vonalak számára ezen időszakban nem működnek. Ezek helyett az Aradi út 9 szám előtt van ideiglenes megálló.