Fogva tartották és megerőszakolták

Húsz napon keresztül tartott fogva egy 21 éves, terhes olasz nőt két román Londonban, tudósított a La Stampa című olasz napilap pénteki elektronikus számában.

A lap szerint a két román férfi azzal az ígérettel csalta az olasz nőt az angol fővárosba, hogy munkát fognak találni neki egy bárban. A fiatal nőt aztán valósággal fogságban tartották, sorozatosan megerőszakolták, prostitúcióra kényszerítették. A kiállt megpróbáltatások nyomán a nő, aki áldott állapotban érkezett Londonba, elvesztette gyermekét. A La Stampa szerint az esetre egy volt olasz csendőr hívta fel a Scotland Yard figyelmét, miután a nő - akinek sikerült megszereznie valahogy egyik fogvatartója mobilját - értesítette helyzetéről Fedele De Pasqualét.

A brit hatóságok azonosították a hívás helyét, és így szabadították ki a nőt és vették őrizetbe a román férfiakat. De Pasquale a La Stampának elmesélte: a nőt – aki Pineroloban, Torino tartományban lakik – D. C. és F. N. rabolta el, akik „amellett, hogy prostitúcióra kényszerítették, bezárva tartották egy szobában közel a Kinsburyben lévő állomáshoz, és bántalmazták is”.