Fly&Share Cluj

realitate.net
realitate.net
A civil szervezetek, amióta Kolozsvár elnyerte Európa Ifjúsági Fővárosa címet, mind biztosabban és hatékonyabban tevékenykednek. Ez befolyásolja a gazdasági és politikai élet vezetőinek tevékenységét is.

Ennek köszönhető, hogy az Avram Iancu Nemzetközi Repülőtér vezetősége, élén David Ciceo-val, valamint Mihai Seplecan, a Kolozs Megyei Tanács elnöke, Vákár István alelnök és Gheorghe Şurubaru alpolgármester, összehívták a helyi és országos média színe javát annak érdekében, hogy bemutassanak egy életes projektet, melynek hivatalos megnevezése Fly&Share Cluj. A helyszín megválasztása nem véletlen. Az ország második legnagyobb repülőtere a főváros után, ahol évente több mint egy millió utas fordul meg. Több nagyvárossal van összeköttetése. Nem lebecsülendő számadatok bizonyítják az átgondoltságot. A nyilvánosan bevallott szándék a partnervárosok számának növelése, gyarapítása.
A projekt célja, hogy népszerűsítsék Kolozsvár kulturális és turisztikai látványosságait, nevezetességeit, valamint a régió gazdasági lehetőségeit. A tulajdonképpeni reklámhadjáratot is több hónapra tervezik. Felkarolva mindenik város sajátosságait. Mind nagyobb szerepet szánva az elektronikus médiának. A közösségi oldalakon, a repülőtér és a partnereik web oldalain az online médiában megjelenő projektre vonatkozó információkat közlik azoknak a személyeknek, akik a 30 külföldi vonalon közlekednek.
Az utasok, akik a program ajánlataival élnek, élvezhetik a fotó- videó használatainak előnyeit. Jelen pillanatban 23 légikikötővel, valamint 9 repülési vonallal rendelkeznek, mely 15 országot, érint.
A Reptér vezetőségének becslése szerint ebben az évben 30%-al növekedik az utasforgalom. 2015 decemberében Dubaiban indul repülőjárat. Ez a második interkontinentális légi járat, Tel Aviv után. Fontosnak tartják az intermodális közlekedési központ kialakítását a repülőtérnél, valamint új piacok feltárását. Az intermodális közlekedés a különböző közlekedési módok egymáshoz való illesztését jelenti egy utazási láncon belül. Eredményes használatához szükséges az, hogy megfelelő közlekedési információkat biztosítsanak, az információk valós idejűek legyenek.

Csomafáy Ferenc0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .