Figyelem: a Russmedia Press adatbázis menedzsert keres!

Figyelem: a Russmedia Press adatbázis menedzsert keres!
Lépj be a Russmedia Press, az ország nyugati részének legerősebb csapatába!

Tudsz az adatbázisok kezelésével és fejlesztésével kapcsolatos műveleteket végezni, jelentéseket készíteni, vannak online marketing ismereteid, elemzői és szintetizálói képességeid, optimális megoldásokat tudsz nyújtani a mi és az ügyfeleink kihívásaira, vannak műszaki, szervezői, kommunikációs képességeid, figyelsz a részletekre, jól tudsz angolul (a magyar nyelv ismerete további előny), és persze értesz a számítógéphez? Akkor álommunkát kínálunk neked, rendkívül vonzó fizetéssel, folyamatos szakmai fejlődést és karrier lehetőséget nálunk.

A Russmedia Press adatbázis menedzseri beosztást ajánl azoknak, akik bírnak ezekkel a képességekkel. Ha megvan minden, ami ehhez a munkához kell, szereted, amit tenned kell, Arad vagy Bihar megyei vagy, küldj egy e-mailt az adriana.barbu@russmedia.ro, carmen.csordas@russmedia.ro vagy laura.serdult@russmedia.ro címek egyikére, és ha kiválasztunk, hogy része legyél a Russmedia csapatának, felvesszük veled a kapcsolatot.

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .