Fergeteges hangulatú buli volt

Fergeteges hangulatú buli volt
Nagyvárad- Péntek este/ éjjel az RMDSZ Bihar megyei szervezete fergeteges hangulatú batyus mulatságot rendezett a várad-őssi sportcsarnokban. A II. Partiumi Zenésztalálkozó is lezajlott ugyanott.

Az év vége felé közeledve ismét egy remek hangulatú batyus mulatságot rendezett az RMDSZ Bihar megyei szervezete a várad-őssi Antonio Alexe Sportarénában, körülbelül 1400 személy részvételével, akik a megye különböző részeiből érkeztek. Legtöbben családostól vettek részt az eseményen, így elmondható, hogy óvodástól kezdve egészen a nyugdíjasig minden korosztály képviselve volt. A színpadon egymást váltották a zenekarok, illetve az előadók, hiszen a buli egyúttal a II. Partiumi Zenésztalálkozónak is helyszínt biztosított. Meghívást kapott a Nagyváradi Ifjúsági Fúvózenekar, Nagy Kristófi Dániel, a Kovász Nótazenekar, a Sanzon Együttes, a Desszert, a Koktél, a Happy End, a Kiss Music Band, az Elit, az Abrakadabra és az Aperitif együttes. Mint a felsorolásból is kitűnik, mindenki megtalálhatta a kedvére való zenét, magyar és nemzetközi pop-rock slágerek, operett számok, magyar és cigány nóták váltották egymást, a táncparkettet szinte állandóan zsúfolásig megtöltő párok, körtáncosok nagy örömére.

Díjazás

Hivatalos formában Kiss Sándor, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének elnöke, Szabó Ödön parlamenti képviselő, ügyvezető elnök, Biró Rozália szenátor és Cseke Attila parlamenti képviselő köszöntötték az egybegyűlteket, és kívántak jó szórakozást nekik. Egy szakértő zsűri a települések borait és pálinkáit értékelte. Oklevelet mindenki kapott, a borok versenyében harmadik helyen végzett az érmihályfalvi Nyakó József. Második lett a fugyivásárhelyi Lakatos Rozália, míg a nyertesnek járó tapsot a hegyközszentmiklósi Szodoray Sándor fogadhatta. A pálinkatermelők közt „bronzérmet” érdemelt a monospetri Balaskó József. A képzeletbeli dobogó második fokára az élesdi Kajántó Pál léphetett, míg a győzte az érkörtvélyesi Nagy István lett.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: ,