Fergeteges hangulat

Fergeteges hangulat
Szatmárnémeti – A tinilányok sikítozva üdvözölték az X Faktor üdvöskéit a hétfő esti koncerten.

Az X Faktor tehetségkutató versenyen feltűnt hét énekes, és a mentorként közreműködő KeresztesIldikó három órás koncerten lépett fel április 11–én, hétfőn este a szatmárnémetiTraianVuiaMűszakiGimnázium tornatermében. A népesebb közönséghez szokott előadók (talán a 45 lejes beugrót sokallták a szatmáriak?!) igyekeztek minél jobb hangulatot teremteni, ami a jelenlévő reakciója alapján sikerült is. Az est során a közönség —főként a lelkes és sikítozó tinilányok — nagy örömére színpadra lépett VastagCsaba és TakácsNikolas, a fellépők között itt volt Wolf Kati, aki az EurovíziósDalversenyen Magyarországot képviseli, JanicsákVeca, ShodeindeDorka, valamint a SummerSisters (NyáriAlíz és NyáriEdit).

A koncert előtt a nagyérdeműt a szatmárnémetiCrazyDancers tánccsapat — akik már több versenyen is bizonyítottak már — szórakoztatta.

KeresztesIldikó, aki már harmadik alkalommal lépett fel Szatmárnémetiben elmondta, mindig szívesen jön ide vissza, majd legújabb lemezéről — ami nemrég lett aranylemez — adott elő pár dalt, amit kitörő tapssal hálált meg a közönség.

Annak ellenére, hogy JanicsákVeca lebetegedett, igyekezett a maximumot adni, és a közönség nem kis örömére több, a verseny során általa előadott dal is felcsendült.

WolfKati arra kérte a szatmáriakat, hogy ők is szurkoljanak majd neki az EurovíziósDalversenyen – az első elődöntőt május 10–én tartják meg -, és ha továbbjut a döntőbe, akkor szavazzanak rá.

Jól sikerült WolfKati közös duettje Nikolasszal, utóbbi meg is jegyezte a végén, hogy először lát sapkát partnernőjén. A tehetségkutató verseny hölgy tagjait is szeretettel fogadta a közönség, de TakácsNikolas és VastagCsaba a szatmárnémeti tinilányok szívét rabul is ejtették.