Fergeteges farsang Püspökiben

Akt.:
Fergeteges farsang Püspökiben
Nagyvárad- Szombat este a Bocskai István Közösségi Házban farsangi bált szervezett az RMDSZ biharpüspöki körzete. Felléptek az MM Pódium és a Sanzon együttes művészei a nagy sikerű rendezvényen.

 

Talán soha ennyien még nem vettek részt rendezvényen a biharpüspöki Bocskai István Közösségi Házban, mint az elmúlt szombaton a körzeti RMDSZ által szervezett farsangi mulatságon. Jellemző, hogy érdeklődők lettek volna még ennél többen is, csak a hely befogadókapacitása nem tette lehetővé az „elszállásolásukat”. A kellő alaphangulatot az MM Pódium művészeinek- Meleg Attila, Meleg Vilmos és Molnár Júlia- a fellépése teremtette meg, a „poén cunámi” elérte hatását, remekül szórakozott a közönség.

Tombolasorsolás

Némi technikai szünet után aztán a nemrég alakult Sanzon együttes tagjai- Szakács Zselyke, Szőcs Lőrincz, Márkus Zoltán és Csepei Róbert- vették birtokukba a „színpadot”, s kezdődhetett a táncmaraton, melyet csak a kétszeri tombolasorsolás szakított félbe, amit Pásztor Sándor városi önkormányzati képviselő vezényelt le Timár Enikő és több gyermeknek a közreműködésével. A Biharpüspökiben szervezett mulatságokra, nótaestekre egyébként különösen jellemző, hogy több generáció is képviselteti magát, s amíg a szüleik, nagyszüleik beszélgetnek vagy táncolnak, a gyermek is mindig találnak maguknak valamilyen elfoglaltságot.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: , ,