Fergeteges buli Lagzi Lajcsival!

Fergeteges buli Lagzi Lajcsival!
Nagyvárad – Közkívánatra városunkba érkezik a Dáridó házigazdája, a már jól ismert mulatós műsor megteremtője, Galambos Lajos. Az Erdély Online egy olvasója kétszemélyes vacsorajegyet nyerhet a mulatságra, egy másik olvasónk pedig ülőjegyet, szintén 2 személy részére.

Augusztus 22-én, vasárnap este 19 órai kezdettel a nagyváradi Nufărul negyedbeli bevásárló és szórakoztató központ lesz a Lagzi Lajcsi turné következő helyszíne. A rendezvény ideje alatt igazi lagzis hangulatot biztosít a közkedvelt előadó élő zenéje és a svédasztalos vacsora: tánc, mulatozás, egyszóval dáridó. Jegyek beszerezhetők a Lotus Info pultnál augusztus 20-ig. Az ülőjegy ára 20 lej, illetve svédasztalos vacsorával együtt asztalnál 70 lej.

Vegyen részt játékunkban, és legyen ott a mulatságon!

Az Erdély Online egy olvasója kétszemélyes vacsorajegyet nyerhet a mulatságra, egy másik olvasónk pedig ülőjegyet, szintén 2 személy részére. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy e-mailt küldeni az erdon@informmedia.ro címre, amelyben legyen feltüntetve a nevük, címük és telefonszámuk. A tárgyszóhoz (subject) kérjük írják be: Lagzi Lajcsi nyereményjáték. A sorsolást augusztus 18-án 14 órakor tartjuk szerkesztőségünkben, a nyertesek neveit még aznap feltüntetjük portálunkon is. A nyereményeket a személyi igazolvány felmutatásával lehet majd érvényesíteni a helyszínen. Jó játékot, jó szórakozást!