Ferenczi marad a Lokiban

Hiába a kérés, a soron következő bajnoki fordulóban a DVSC-AVE Ásványvíz az előre kiírt időpontban, azaz vasárnap 14.30-tól lép pályára az MTK otthonában.

Nem ment

A Loki őszi hazai bajnoki meccsei – képekben

Debreceni VSC-Zalaegerszegi TE: DVSC-ZTE 2005.07.30.
Debreceni VSC-MTK: DVSC-MTK 2-2
Debreceni VSC-Bp. Honvéd: DVSC-Honvéd 2005.09.03.
Debreceni VSC-Újpest FC: DVSC-AVE Ásványvíz–Újpest 2-2 2005.09.19.
Debreceni VSC-Diósgyőri VTK: DVSC-DVTK 05_06_2
Debreceni VSC-Vasas: A Vasas is 2–2-t ért el a Loki ellen 2005.10.03.
Debreceni VSC-Pécs: DVSC-Pécs 2005.10.23.
Debreceni VSC-FC Fehérvár: DVSC-AVE Ásványvíz–Fehérvár 2005.10.30.
Debreceni VSC-Sopron: DVSC-Sopron 3-1
Debreceni VSC-Budapest Honvéd: Loki-Honvéd 2005. 12. 03.
A tavaszi meccsek képei:
Debreceni VSC-Kaposvár: DVSC-Kaposvár 2-1 2006.03.04

Az RTL Klub által műsorra tűzött bajnoki rangadó a Forma-1 szezonnyitó versenyének közvetítése miatt szokatlan időpontban kezdődik majd, ami elsősorban azoknak okoz gondot, akik el szeretnének utazni a találkozóra, ugyanakkor a DVSC női kézilabda csapatának Metz elleni EHF-mérkőzésén is a helyszínen buzdítanák a lányokat. A gond az, hogy utóbbi összecsapás 18 órakor kezdődik a Hódos Imre sportcsarnokban, tehát a Hungária körútra utazók nem érnének vissza a meccs kezdetére.

A szurkolók kérték a DVSC Futball ZRt. vezetőit, hogy tegyenek meg mindent a két mérkőzés ütközésének elkerülése érdekében. Az illetékesen meg is próbálkoztak ezzel, azonban a kézilabdacsapat vezetői nem tudták egy órával későbbre tenni a találkozót, és az RTL Klub sem volt hajlandó változtatni az időponton. Felmerült, hogy esetleg fél órával korábban elkezdődhet az MTK-DVSC bajnoki, ám végül ez az elképzelés is meghiúsult, így maradt a 14.30-as kezdési időpont.

Komlósi és Halmosi nélkül

A sikerrel megvívott, Kaposvár elleni bajnokit követően hétfőn pihenőnapot kaptak a debreceni játékosok, de ezt követően csütörtökig napi két edzés szerepel a DVSC felkészülési programjában. Pénteken és szombaton délelőtt tréningezik a társaság, a helyszín legtöbbször az Oláh Gábor utcai atlétikai pálya lesz, majd a vasárnapi derbire a meccs napján, délelőtt indul a csapat Budapestre.

A Loki összeállítását illetően az már bizonyos, hogy Komlósi Ádámra és Halmosi Péterre nem számíthat Supka Attila vezetőedző, mivel a két válogatott labdarúgó a Kaposvár ellen begyűjtötte harmadik sárga lapját, így az MTK elleni meccsen az automatikusan járó eltiltásukat töltik. Viszont amennyiben Supka Attila bizalmat szavaz Ferenczi Istvánnak, akkor a csatár ott lehet a pályán a Hidegkuti-stadionban. Köztudomású, hogy a válogatott támadó az elmúlt héten a koreai FC Dageu csapatánál járt tesztelésen, de mivel a két klub vezetői nem tudtak megegyezni egymással, így Ferenczi továbbra is a Lokit erősíti.

B. N., dvsc.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Ez az akarás győzelmet ért
  • A Kaposvár ellen javíthat a Loki
  • Rezes László a Loki új reménysége
  • A hó nem jelenthet akadályt!
  • Szima Gábor munkáinak elismerése