Fényt adunk otthonának!

Akt.:
Fényt adunk otthonának!
Cégünk 2005 óta van jelen Nagyváradon Sigmalux néven. Nevünket már sokan ismerik, hiszen sok elégedett vásárló tér vissza hozzánk. Egyre bővülő kínálatunknak köszönhetően több mint 5 éve nyitottuk meg új, tágasabb, fényűzőbb üzletünket a Nufarului 59/c alatt.

Vásárlóinknak szakértői segítséget nyújtunk a lámpák és csillárok vásárlásánál. Széles kínálatunkból könnyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő lámpát. Jelentős raktárkészletünknek köszönhetően a legtöbb termék azonnal hozzáférhető, vagy rövid határidővel szállítható.

Weboldalunkon www.lampishop.ro több ezer lámpa közül válogathat, mi pedig az ország egész területére kiszállítjuk az Önnek összeállított csomagot.

Előfordul, hogy egyedi elképzeléssel keresnek meg bennünket. Természetesen ez sem akadály, Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

Nemcsak a lakosság igényeit elégítjük ki, több szálloda, étterem, kastély pompázik nálunk vásárolt, vagy éppen egyedileg gyártott lámpáink fényétől.

Nálunk az olcsótól a drágáig, az egyszerűtől a pazar, luxus lámpáig minden megtalálható.

Ha többet szeretne egy világítótestnél, ha otthonát szeretné megkoronázni az Önhöz és pénztárcájához leginkább illő lámpával, akkor keressen minket bizalommal, mert a Sigmalux fényt ad az otthonának!

Fizetett hirdetés!