Feneși Krisztina nyerte meg a 2018-as Nemzet Szépe versenyt

Feneși Krisztina a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny döntőjében a Gödöllői Királyi Kastélyban 2018. június 3-án
Feneși Krisztina a Nemzet Szépe 2018 szépségverseny döntőjében a Gödöllői Királyi Kastélyban 2018. június 3-án
Bihar megyei fiatal nő, a 21 éves Feneși Krisztina nyerte meg a magyarországi 2018-as Nemzet Szépe versenyt, melyet vasárnap rendeztek meg a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Több száz jelentkező közül választották ki azt a 10 legszebb lányt, aki a Nemzet Szépe 2018-as döntőjén megmutathatta magát. A versenyzők három különböző ruhában vonultak fel a színpadon, valamin kisfilmek segítségével mutatkoztak be. A verseny különlegességét jelentette, hogy a lányok természetessége volt az egyik legfontosabb szempont, tetoválással, plasztikai műtét után és testékszerrel nem lehetett indulni. A zsűriben ott volt többek között Orosz Barbara, Fenyő Iván és Bus István, a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője.

A nyertesről

A Nemzet Szépe 2018-as győztese Feneși Krisztina lett, ő képviseli majd tehát Balin Magyarországot. A jelenleg 21 éves szépségkirálynő Belényesben született, Nagyváradon él, pszichológia szakos, végzős hallgató. Tavaly városunk szépségversenyét is megnyerte, a 2017-es Miss Oradeat. A verseny után Feneși Krisztina a magyarországi sajtónak azt nyilatkozta, hogy a pszichológiai tanulmányai után szeretne Budapestre költözni, hogy aktívabban készülhessen a nemzetközi versenyre.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .