Felújítják az aluljárót

Felújítják az aluljárót
Miután elárasztotta az eső a váradi Körös áruház melletti aluljárót, az ott működő üzleteket kiürítették, néhány falat és üvegfalat lebontottak, a helyszínen polcok és csempék maradtak a falakon, üvegszilánkok és ételmaradékok a földön.

Az itt működő üzletek az önkormányzattól bérelték a helyiségeket, de a bérleti szerződést felbontották velük, mivel az aluljárót is fel fogják újítani a Körös áruház előtti tér felújítási projektjének keretében. Az árusok július 1-jéig maradhattak volna, de a pár héttel ezelőtti szakadó eső felgyorsította a dolgokat és sokan már akkor kiürítették üzleteiket. Az áruház előtti tér felújítása márciusban kezdődött el és hat hónap alatt be kell fejezzék. A munkálatokat a Drumuri Orăşeneşti – Electroconstruct Sildac – Gardener és Imsaurisa cégek kivitelezik. A tér burkolata hasonló lesz a Szent László téri burkolathoz. A munkálatok összértéke 1975198,92 lej (áfa nélkül).0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .