Felújítják az aluljárókat

Felújítják az aluljárókat
Mivel a nagyváradi aluljárók meglehetősen elhanyagolt állapotban vannak, ezért a helyi önkormányzat úgy döntött, hogy felújítja azokat.

A nagyváradi polgármesteri hivatal által kiadott hştfăi közlemény szerint első körben a Körös áruház előtti, azt követően pedig a nagyállomásnál lévő gyalogos aluljárót újítják fel. A Körös áruháznál lévő aluljáróban kicserélik a padlóburkolatot és a falburkolatot, majd újrafestik, kijavítják a lépcsőket, kicserélik a lejáratoknál lévő tetőzet megsérült, vagy eltört elemeit, végül pedig kitakarítják az aluljárót.

A nagyállomásnál lévő aluljárónál lényegében ugyanezeket a fentebb felsorolt munkálatokat végzik majd el. A két aluljáró felújításának kivitelezési ideje két hónap, de a Körös áruház előtti aluljárót igyekeznek az áruház előtti tér felújításának elvégzésével egyidőben, azaz szeptember 30-ig elvégezni. A két aluljárót a Drumuri Orășenești cég végzi el a város költségvetéséből. Az említett munkálatok befejezése után a Magheru úti, valamint a két Dacia sugárúti aluljáró felújítása következik.

Címkék: ,