Feltámadási menet 2011

Szatmár megye — Idén immár hetedik alkalommal rendezik meg a Feltámadási menetként ismert staféta-zarándoklatot, melyet a magyarországi zamárdi hívek minden magyar lelki megtisztulásáért és az összmagyarság újra nemzetté válásáért indítottak még 2005–ben, a rossz emlékű 2004. december 5.-i népszavazást követően.

Idén immár hetedik alkalommal rendezik meg a Feltámadási menetként ismert staféta-zarándoklatot, melyet a magyarországi zamárdi hívek minden magyar lelki megtisztulásáért és az összmagyarság újra nemzetté válásáért indítottak még 2005–ben, a rossz emlékű 2004. december 5.-i népszavazást követően. A menet és a Feltámadási kereszt pünkösdre érkezik Csíksomlyóra. Szatmárnémetiben május 28–án 6 órakor a Szentlélek templomban, majd vasárnap a Szent János apostol és evangélista (Hildegárda) templomban a 10 órás szentmisén fogadják a zarándokokat a házigazdák.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .