Feloldották a 7,5 tonnásnál nagyobb gépjárművekre vonatkozó forgalmi korlátozásokat hat erdélyi és moldvai megyére

Feloldották a 7,5 tonnásnál nagyobb gépjárművekre vonatkozó forgalmi korlátozásokat hat erdélyi és moldvai megyére
A közúti infrastruktúrát kezelő országos vállalat (CNAIR) feloldotta vasárnap a 7,5 tonnásnál nagyobb gépjárművekre vonatkozó forgalmi korlátozásokat hat erdélyi és moldvai megyére, Biharra, Szatmárra, Szilágyra, Máramarosra, Suceavára és Botoşani-ra. 

A CNAIR közleménye szerint a többi megyékre, ahol továbbra is érvényes a piros, illetve a narancs jelzésű hőségriadó, érvényben maradnak a korlátozások, mi több, lehet, hogy egyes régiókban ezeket hétfőre is meghosszabbítják.

Kivételt képeznek a személyszállító járművek, az élő állatokat, romlandó élelmiszereket szállító teherautók, a katasztrófa-elhárításhoz, segítségnyújtáshoz használatos járművek, a hulladék elszállító céljárművek, az üzemanyag-szállítók, a palackozott ivóvizet szállító autók, illetve a meghibásodott gépkocsikat elvontató járművek.

A CNAIR közleménye szerint a korlátozásra az útburkolat épségének védelmében van szükség.

www.agerpres.ro

Címkék: , ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .