Felnőttkorban fogszabályozás? Nem akadály!

Felnőttkorban fogszabályozás? Nem akadály!
Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a kusza fogakat csupán gyermek és tinédzser korban lehet rendbe hozni. Pedig ma már a passzív önligírozó rendszerrel akár még a hetvenes éveiket taposó pácienseken is elvégezhetővé vált a fogszabályozás.

Aki felnőtt korában eszmél rá, hogy állkapocs funkciójának biztosítása érdekében szüksége van a fogsora rendbetételére, azt már most megnyugtatnánk, hogy sose késő elkezdeni a folyamatot. Az egészséges harapás, a csodálatosan szép mosoly elérése bárki számára elérhető.

Mi is az a Passzív Önligírozó technika?

A név a lágy erejű fogszabályozást takarja, amellyel éppen olyan könnyedén lehet kijavítani a fogsor hibáit, mint gyermekkorban. Ezzel a technológiával a kezelési idő lerövidül a hagyományos készülékekhez képest, ráadásul a fogágy betegséggel küzdő páciensek kezelése is lehetségessé válik vele. Ebben az esetben természetesen rendszeres kontrollra van szükség, és a fogszabályozás előtt bizony egy fogágy kezelést is be kell iktatni a folyamatba.

Felnőttkori fogszabályozás esetén sokszor előfordulhat, hogy állcsont műtétet kell végezni egy páciensen, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen a Csiki Fogszabályozásnál a Pitts21 legmodernebb passzív önligírozó technikának köszönhetően 90-95%-ban foghúzás és állcsont műtét nélkül megvalósítható a fogak szabályozása. Amennyiben mégis megelőző kezelésre kerülne sor, úgy a szájsebészek megbízható, nagy rutinnal rendelkező, tapasztalt kezei között a kombinált beavatkozást igénylő páciensek kezelése sem jelent akadályt.

Nehéz megszokni a fogszabályozó készüléket?

Amikor felmerül valakinél a fogszabályozás szükségessége, sokszor aggódni kezd a páciens, hogy mennyire lesz nehéz megszoknia a készüléket. Természetesen, mint minden beavatkozás esetében, itt is eltérő lehet a szervezet reakciója, attól függően, hogy mennyire érzékeny az ember fogsora, ínye. Mivel a Pitts21 rendszerben lévő úgynevezett brackettek jóval kisebbek a hagyományos készülékeknél, így a fogszabályozó viseléséhez már akár 3-4 nap alatt hozzá lehet szokni. Az első pár napban a teljes kényelem érdekében alkalmazhatunk védőviaszt, esetleges sérülés kezelésére pedig helyi hatású készítményeket.

A Csiki Fogszabályozásnál nem kell attól tartani, hogy nem kapjuk meg a teljes tájékoztatást a kezelés előtt, emellett pedig csodálatos mosolyt és egészséges fogsort garantálnak minden páciensnek! Professzionális technológiákkal dolgoznak, amellyekkel a lehető megtökéletesebb eredmény érhető el, lényegesen rövidebb idő alatt. Forduljon hozzájuk bizalommal, szerezze meg a tökéletes mosolyát, amelyre mindig is vágyott!

 

– PR cikk –

Címkék: ,