Felmondtak Spears ügyvédjei

Felmondtak Spears ügyvédjei
Felmentésüket kérték szerdán egy Los Angeles-i bíróságtól a gyermekelhelyzési perében Britney Spears popsztárt képviselő ügyvédek.

A Trope and Trope jogi cég arra hivatkozott, hogy „holtpontra jutottak” a dívával való kommunikációban, és ezzel „lehetetlenné” vált jogi képviseletének ellátása – idézte a közleményt egy hírességekkel foglalkozó televíziós műsor.

Hónapok óta küzdenek

Spears és volt férje, Kevin Federline hónapok óta küzd a bíróságon két kisfiuk, a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James elhelyezéséért. Egyelőre az apa áll nyerésre, mivel a júliusban kimondott válás után egy bíróság Spearst alkalmatlannak találta az anyai teendők ellátására, és átmenetileg Federline-nak ítélte a kicsiket. Spearsnek azonban nem ez az egyetlen bírósági ügye, amelyhez ügyvédi segítségre van szüksége. Egy közlekedési kihágással kapcsolatban azért is hadakozik, hogy Los Angeles-i illetőségűvé nyilváníttassa magát, így ugyanis megszabadulna attól a vádtól, hogy augusztusban érvényes jogosítvány nélkül vezetett és koccant egy parkolóban. A balesetért egyébként nem tették felelőssé.