ERDON Helyi hírek

2011.09.05. 16:38

Ezúttal is sokan óvtak

Az idei évben egyre rosszabb eredmények születtek az érettségi vizsgákon. A napokban megtartott pótérettségire megyénkben a megyei tanfelügyelőség adatai szerint 2057 XII. osztályt végzett diák iratkozott be, akik közül 1662 diák jelent meg a próbákon.

Az idei évben egyre rosszabb eredmények születtek az érettségi vizsgákon. A napokban megtartott pótérettségire megyénkben a megyei tanfelügyelőség adatai szerint 2057 XII. osztályt végzett diák iratkozott be, akik közül 1662 diák jelent meg a próbákon. A vizsgázók közül puskázás gyanúja miatt hatot kizártak a pótérettségiről, 280 elérte az átmenő jegyet, de 1376 megbukott, így megyénkben a sikerességi arány ezúttal 16,85 százalékos volt. Az első eredményeket vasárnap függesztették ki, amikor is a jegyeikkel elégedetlen nebulók óvást nyújthattak be. Ezen jogával megyénkben 247 érettségiző élt. A dolgozatokat szeptember 5-6–án javítják újra, a végleges eredményeket pedig szeptember 7–én, szerdán teszik közzé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!