Felejthetetlen ajándékok a Desideából! Immár 15 éve együtt!

Felejthetetlen ajándékok a Desideából! Immár 15 éve együtt!
A legváltozatosabb ajándékokat forgalmazó bolt minőséget kínál megfizethető áron.

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnhet ajándékot vásárolni szeretteinknek, a legtöbbször ez mégis igazi kihívást jelent.

Évek óta ismered őket, de amikor egy ajándékról van szó, mégsem tudod, mit is vehetnél. Ez a helyzet sok ember számára ismerős lehet.
A Desidea üzlet támogatja a vásárlókat. Már 15 éve jelen van a Bihar megyei piacon, a Nagyváradi Lotus Centerben, ahol termékek széles skáláját kínálja minden korosztály számára, a csecsemőktől a nagyszülőkig. A mindenki számára elérhető árú termékeket folyamatosan az évszakhoz igazítják: játékok, dekorációk, ajándéktárgyak, ajándéktasakok és különleges formájú vicces üdvözlőlapok, ezüstözött és festett ikonok, plüss játékok, festmények, irodai készletek, Murano üvegből készült vázák és gyümölcstálak, Bohemia kristálypoharak, hűtőmágnesek, porcelánbabák, vicces malacperselyek, egyedi karácsonyi dísztárgyak és sok egyéb ajándéknak ideális tárgy. A helyi termelők és a román kézművesek is jól képviseltetik magukat termékeikkel.

index1

Sokan azt hiszik, hogy a megfelelő ajándék kiválasztása a legnehezebb feladat. Valójában ugyanolyan nehéz egy szép formát adni az ajándéknak és becsomagolni azt. A Desidea üzlet vásárlóinak többé nem kell aggódniuk emiatt. Az üzlet szakemberei ingyen becsomagolják a vásárolt termékeket.
Ebben a szolgáltatásban, térítés ellenében részesülhet minden olyan vásárló is, aki más üzletből vásárol különféle dolgokat. A formától és mérettől függetlenül, az ajándékokat mindig különlegesen csomagolják be.
A léggömbök nagyszerű díszítő elemek, amelyek kiegészítik egy esemény dekorációját. A legjobb ötlet bármilyen ünnepség, születésnap vagy egyéb esemény helyszínének díszítésére a léggömbök. A betű és szám formájú, vagy a kedvenc mesehősöket, szuperhősüket vagy a Disney hercegnőket ábrázoló léggömbök egy születésnapi buli, illetve az ezüst és arany léggömbök egy felejthetetlen szilveszteri mulatság díszítő elemei lehetnek, és ezek mind megvásárolhatók a Desidea üzletben.

Ezenkívül a bolt azon kevés Bihar megyei egységek közé tartozik, ahol professzionális héliumos lufitöltést vállalnak.
Az ünnepek előtt, de nem csak ekkor, a Desidea bolt egy olyan lehetőség, amit nem szabad kihagyni.

További részletek:

http://www.desidea.ro/

https://www.facebook.com/DesideaOradea/

 

Fizetett hirdetés!

CH 149856

Címkék: ,