Felbukkant Marylin Monroe orális szex videója

Másfél millió dollárért (238 millió forint) kelt el hétfőn az a 15 perces film, amelyen Marylin Monroe orális szexet folytat egy ismeretlen férfivel – írja a New York Post amerikai napilap. A felvételt egy magát megnevezni nem kívánó, amerikai üzletember vette meg.

Az 1950-es években készült, 16 milliméteres, fekete-fehér, hang nélküli filmrészlet eddig a Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) tulajdonában volt és egy közvetítő bukkant rá, miközben az egykori szexszimbólumról gyűjtött anyagot egy készülő dokumentumfilmhez. A klipen egyébként az nem látszik, hogy ki az a férfi, akit Marylin Monroe kényeztet. Többen eddig úgy hitték, hogy a “szexpartner” John F. Kennedy amerikai elnök lehet, aki a pletykák szerint szeretője volt Monroe-nak, de ezt eddig senki sem tudta bebizonyítani.

A filmrészlet új tulajdonosa egyébként a napilap szerint úgy nyilatkozott, hogy a szexszimbólum iránti tiszteletből nem hozza nyilvánosságra a klipet. Marylin Monroe 1962-ben halt meg máig sem tisztázott körülmények között, Kennedy-t pedig 1963-ban meggyilkolták.