Féláras telefonbérletet a Romtelecomtól

A Confort 50 Mobil bérlettel november elsejétől 50 percet ingyen lehet beszélni az országon belül. Ötven százalékkal olcsóbb bérleteket egy éven keresztül 2007 november 1-2008 január 31-e között lehet váltani.

A félárú bérlet azoknak az új vezetékes telefon-előfizetőknek jár a Romtelecomtól, akik valamilyen percelszámolású bérletett váltanak. Akik november elsejétől a Confort 50, Confort 200, Confort végtelen, Confort 50 Mobil bérleteket választják 50 százalékos árkedvezményben részesülnek 6 hónapig, ha egy évre kötnek szerződést, és egy éves árkedvezményben, ha két évre szól a bérlet. A bekötés ingyenes. A kétéves bérlet mellé egy ingyenes DEC telefonkészlék is jár. Ezek a kedvezmények járnak azoknak is, akik a Confort Mobil 50 bérletet választják, mely egy új bérlettípus, és havi 6,15 euróért kapható. Ezzel bármelyik romániai mobilhálózaton 50 percet lehet beszélni és ingyen lehet hívni vele este 6 és reggel 8 óra között bármelyik fix telefonszámot az országban.

A Confort 50 Mobil bérlettel rendelkezők több opcióval is élhetnek ahhoz, hogy csökkentett díjszabással beszélhessenek az összes belföldi mobilhálózaton. A “Kedvenc mobilhálózat” opció például havi 1 euróba kerül áfa nélkül és nem kompatibilis a FixMobillal, a FixMobil Lighttal, FixMobil Plusszal, és ez utóbbi 50-es, 60-as válttozatával. Akinek jelenleg más bérlete van és át akar térni a Confort Mobil 50-re díjmentesen kérhati azt a Romtelecom 930-as számán. Bővebb információ  a www.romtelecom.ro internetes címen, vagy a Romtelecom üzletekben, illetve a 930-as ingyen hívható telefonszámon kapható.