Fél Tánczos

A kormányőrség (SPP) védelmét kéri maga és családja számára Tánczos Barna szállításügyi államtikár, miután szabadlábon védekezhet Alecu Chitaru, aki 2006 tavaszán megkéselte. „Értetlenül állok a helyzet előtt, nem értem hogy tud az igazságszolgáltatás ilyen döntést hozni.

Chitaru közveszélyes” – mondta a tisztségviselő, hozzátéve, hogy a táblabíróság döntése miatt nem csak ő és családja, de a tanúk, sőt az üggyel foglalkozó bíró is életveszélybe kerül.

„Bár én egyáltalán nem kommunikáltam vele, tudok róla, hogy az előzetes fogvatartása során burkoltan fenyegető leveleket írt ha nem is név szerint nekem, de különféle állami intézményeknek címezve” – mondta Tánczos.

A bűnvádi eljárás 1 éve és 8 hónapja húzódik Chitaru ellen, a vád előre megfontolt gyilkossági kísérlet. Annak ellenére, hogy az orvosi szakvélemény szerint Chitaru tettének teljességgel tudatában követte el a támadást, valamint az ellene szóló bizonyítékok is egyértelműek, még nem ítélték el.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter