Fejlesztések az Electroluxban

Fejlesztések az Electroluxban
Szatmárnémeti – Szerda délután sajtótájékoztató keretében ismertette az Electrolux szatmárnémeti kirendeltségének vezetősége az újabb minőségi fejlesztéseket, amelyekett már a világ több gyáraiban is használnak.

Az új rendszer az Electrolux Quality Excellence (EQE) , ami szerves része az év elején Romániában elindított Electrolux Manufacturing System (EMS) programnak. Constantin Nedelcu, a nemzetközi vállalat helyi vezérigazgatója kihangsúlyozta, hogy azt szeretnék elérni, hogy az általuk gyártott háztartási cikkek még bent a gyárban többszörös ellenőrzésen essenek át, így csökkentve annak a kockázatát, hogy az ügyfél által megvásárolt termék meghibásodás folytán javításra szoruljon. Az új rendszert a vállalat munkásainak is oktatják, hogy tudatosítsák bennük az EQE fontosságát — hangsúlyozta a vezérigazgató.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter