ERDON Helyi sport hírek

2008.12.18. 17:21

A Bihorul Sportközépiskola legjobbjai 2008-ban

<p>Szerdán délután bensőséges ünnep keretében díjazták a Bihorul Középiskola – 2008-ban legjobb eredményeket elért – sportolóit. Az oklevelek és kupák átadása után jelenlegi futballisták és egykori focisztárok csaptak össze a pályán.</p>

Szerán, majd háromórás, sporttánc-, illetve cselgáncs, bírkózó és vívóbemutatóval fûszerezett rendezvényen díjazta idei legjobb sportolóit, azok edzõit és tanárait, valamint az egykoron számos sportdícsõséget szerzett diákjait a Bihorul Középiskola jelenlegi igazgatója, Dan Matei. A mûsoros délután alkalmával több könnyes szemet is felfedezhettünk a tömegben, az egykori sportbajtársak ugyanis nem leplezhették meghatódottságúkat, hogy róluk sem feledkeztek meg az utódok…

Késõbb Dan Matei igazgató felolvasta a sportközépiskola idei legjobbjainak nevét tartalmazó listát, amelynek élén Alexandru Dragomir révén egy cselgáncsozó végzett. Egyébbként a legjobb tízben szinte csak dzsúdós vagy atléta szerepelt, kívételt csupán a két kötöttfogású bírkózó, Tamás Attila és Szûcs László, valamint a Román Kosárlabda-szövetség által nemrég a legtehetségesebb román ifjúsági kosárlabdázónak választott Török Roland képezte.

Eredménylajstrom

De lássuk a Bihorul Sportközépiskola legjobb tíz sportolójának névsorát: 1. Alexandru Dragomir (cselgáncs, edzõ: Emil Morar); 2. Lénárd Róbert (atléta, hármas- és magasúgrás, edzõ: Virgil Preda); 3. Caliin Merge (cselgáncs, edzõ: Emil Morar); 4. Szûcs László (kötöttfogású bírkózó, edzõ: Nelu Pop); 5. Silviu Uivarosan (atléta, távolugró, edzõ: Virgil Preda); 6. Tamás Attila (kötöttfogású bírkózó, edzõ: Nelu Pop); 7. Ionut Enache (cselgáncs, edzõ: Emil Morar); 8. Alexandru Borlea (cselgáncs, edzõ: Emil Morar); 9. Török Roland (kosárlabda, edzõ: Alin Cures); 10. Sergiu Foltiut (cselgáncs, edzõ: Emil Morar).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!