zsarolás

2021.02.13. 14:07

Sokkoló fotókat hoznak nyilvánosságra Schumacherről, ha nem fizet a családja

Százmilliókat kérnek a hátborzongató képekért a nagybeteg legendáról. Folyik a küzdelem, hogy a sokkoló fotók Schumacherről ne kerülhessenek nyilvánosságra.

(dpa-file) - A file picture dated 23 September 2012 shows German Formula One pilot Michael Schumacher standing in his garage at the Marina-Bay-Street-Circuit in Singapore. 43-year-old Schumacher announced on 04 October 2012 in Suzuka, that he will end his career after the current season. Photo:  Jens Buettner

Forrás: AFP / Jens Buettner

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Évek óta fel-felbukkanó hírről számoltak be újra angol és olasz lapok.

Egy elvetemült áruló olyan fotókat árul Michael Schumacherről, amiket a család svájci villájában készített az ott teljes titoktartás mellett ápolt legendáról. Az elkövető a személyzet korábbi tagja lehetett.

Akik látták a képeket, állítják: ezek valósággal sokkoló fotók Schumacherről.

A legfrissebb beszámolók szerint a brit Mirrornak például egymillió fontért kínálták fel közlésre a Schumi-képeket. A lap azonban – nagyon helyesen – elítéli a hétszeres világbajnok magánéletének megsértését. Nem véletlenül, hiszen Schumacher családja immár hét éve tűzzel-vassal küzd az ellen, hogy a sajtó akár ilyen felvételt, akár információt közöljön a legendás sportoló állapotáról – írja a Ripost.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos koponyasérülést egy síbalesetben. A felesége, Corinna Schumacher azóta a legritkább esetben közöl bármit is a hogylétéről, ami szerintük szigorúan magánügy.

A privát szféra súlyos megsértését jelentő, olykor kiszivárgó híreket és találgatásokat gyakran jogi úton támadták meg. Ez történt többek között egy évekkel korábbi Bunte-címlap miatt is, amely szerint Schumacher újra képes járni – ezt per és gyors cáfolat követte.

A fent említett fotók kapcsán is azonnal reagált a család. Corinna asszony kiemelt figyelmet kért az ügyvédeitől és a rendőrségtől, hogy megakadályozzák a képek nyilvánosságra kerülését.

Borítókép: Schumacher 2013 szeptemberében Szingapúrban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!