Fedezd fel Bihart az ERA Parkkal!

Akt.:
Fedezd fel Bihart az ERA Parkkal!
Az ERA Park – Nagyvárad legnagyobb kereskedelmi központja egy újabb közösségi projektet indított el. A Fedezd fel Bihart! („DescopERĂ Bihorul”) elnevezésű projekttel a cél az, hogy felhívják a figyelmet a megye szépségeire az itt élők, de különösen a diákok körében.

A projektet április elején indították el, amikor is a kereskedelmi központ falainak egy részén a megye legfestőibb tájait jelenítették meg. Mindazok, akik az ERA Parkba látogatnak 200 négyzetméternyi felületen egyedi, hatalmas méretű fényképeket csodálhatnak meg, amelyek különböző turisztikai célpontokat ábrázolnak, illetve egy rövid leírás is található ezekről.
A projekt második része hétfőn, április 20-án indult, és a nagyváradi tanintézmények elemi iskolás (0–4. osztályos) diákjaihoz szól. A tanulók egy rajzversenyen vehetnek részt, TÁJKÉP témakörben, az elkészült munkákat pedig a kereskedelmi központban fogják kiállítani. Azok a pedagógusok, akik be szeretnék nevezni diákjaikat a versenyre, április 24-ig kell egy e-mailt küldjenek – elérhetőségi adataik megadásával – a marketing@era-oradea.ro villanyposta címre. A jelentkezőkkel az ERA képviselői fel fogják venni a kapcsolatot, és kapni fognak egy-egy A1-es méretű pannót, amelyre aztán minden osztály – közösen – elkészítheti a rajzát.
A 3 nyertes osztály jutalma egynapos kirándulás lesz Vércsorogra, Osoi környékére, ahol megtekinthetik az Osoi-barlangot, megismerkedhetnek a barlangászat technikáival, túráznak majd a környéken, és találkozni fognak a település vezetőivel is, akik megismertetik őket azokkal a legendákkal és mesékkel, amelyek a Királyerdő hegységhez kapcsolódnak.
Minden résztvevő a nyertes osztályokból albumokat, CD-ket, turisztikai térképeket és piknik csomagokat fog ajándékba kapni.
A jutalmakat az ERA Park – Nagyvárad, a Carrefour – Nagyvárad, az Euromaidec Touring, a Carpatic Fun, a Bihar Megyei Turizmust Népszerűsítő Országos Információs Központ és az Emotions Events ajánlja fel.
A Fedezd fel Bihart! („DescopERĂ Bihorul”) projektet az ERA Park – Nagyvárad valósítja meg, együttműködő partnerek: a Bihar Megyei Turizmust Népszerűsítő Országos Információs Központ, www.travelbihor.ro, Bihar Megyei Tanács, Euromaidec Touring, www.prinbihor.ro, Carpatic Fun, www.carpaticfun.com, www.OviDPop.ro, www.bihorinimagini.ro, www.oradeainimagini.ro.

Az ERA Park – Nagyvárad a brit Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) befektetési csoporthoz tartozik, mely Európa közép- és keleti részén az egyik legnagyobb, kereskedelmi és bevásárlóközpontokkal rendelkező csoportosulása, összesítve több mint 340.000 négyzetméternyi terület felett rendelkezve. A nagyváradi ERA Shopping Park a város legnagyobb területű ilyen intézménye, 64.000 négyzetméteren olyan közismert cégeket elhelyezve, mint a Carrefour, Brico – Depot, Altex, Flanco, San Francisco Outlet, Pada Murre, stb.

A nagyváradi ERA Parkban található az ország észak-nyugati régiójának legnagyobb kínálata dekorációs elemekből, illetve bútorokból, az ERA Home Center-ben, ahol 15.000 négyzetméteren megtalálhatóak Románia legnagyobb és legjelentősebb forgalmazói: Mobexpert, Elvila, Lem’s, Naturlich. Az ERA Park a város egyik legforgalmasabb útján, a körgyűrűn közelíthető meg, és az autósokat 2000 parkolóhely várja. A nagyváradi ERA Park mellett az AREOF érdekeltségébe tartozik még Jászvásár, Szucsáva és Szeben városok bevásárlóközpontja is.