Fedezd fel Bihart az ERA Parkkal! A rajzversenyen három iskola diákjai nyertek

Akt.:
Fedezd fel Bihart az ERA Parkkal! A rajzversenyen három iskola diákjai nyertek
Az ERA Park, Nagyvárad legnagyobb bevásárló és szabadidőközpontja, rajzversenyt hirdetett “Fedezd fel Bihart!” címmel. Ennek megtörtént az eredményhirdetése, három iskola diákjai nyertek sorsolás útján kirándulást Vércsorog (Vârciorog) festői vidékére, miután lerajzolták Bihar néhány szép látványosságát.

A nyertesek a 11. számú iskola III. D. osztályából, a Lucian Blaga Líceum III. C. osztályából, illetve a Don Orione iskola I. A. osztályából kerültek ki. A gyerekeknek egy felejthetetlen, szórakoztató és kikapcsolódást jelentő programban volt részük. Hogy a gyerekek az élményeken túl kézzelfogható emlékekkel is gazdagodjanak, az Országos Információs és Turisztikai Promovációs Központ jóvoltából térképeket, fotóalbumokat, DVD-ket vehettek át, míg piknikhez járó útravalóról a Carrefour Oradea ERA gondoskodott.

era2

A versenybe összesen 231 elemi osztály nevezett be, a gyerekek egy-egy Bihar megyei tájat rajzoltak le. Az alkotásokat a bevásárlóközpont eseménytermének falára függesztették ki. A nyerteseket a pályázat második részében nevezték meg áprilisban, amikor a központ falait szebbnél-szebb bihari tájak díszítettek: több mint 200 négyzetméteren állítottak ki fotókat, melyeken az ERA Parkba látogatók megcsodálhatták a régió turisztikai célpontjait, a kinagyított felvételekhez természetesen szöveges magyarázat is társult.
Az említett kirándulást az ERA Park, az Euromaidec Touring és a Carpatic Fun ajánlotta fel, a fotókat az Emotions Events készítette. A pályázatban partnerek voltak: Carrefour Oradea ERA, Euromaidec Touring, www.prinbihor.ro, Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Bihor, Consiliul Judeţean Bihor, www.carpaticfun.com, www.travelbihor.ro, Emotions Events, www.OviDPop.ro, www.bihorinimagini.ro, www.oradeainimagini.ro.
A bevásárlóközpont eseményeiről részleteket az era-oradea.ro internetes oldalon lehet megtudni, illetve a központ Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/eraoradea

Címkék: , ,