Farsangoltak a nyugdíjasok

Farsangoltak a nyugdíjasok
Nagyvárad- Jó hangulatú farsangi bált szervezett péntek este a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete a velencei római katolikus kultúrotthonban. Élő zene és jelmezverseny is volt a mulatságon.

Jó hangulatú, vidám farsangi mulatságot szervezett péntek este a Kolozsvári úti római katolikus kultúrotthonban a Szilágy Ibolya elnök asszony vezette Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete. Amellett, hogy rengetegen voltak jelen, a rendezvény jellegére való tekintettel többen maskarákat öltöttek magukra, melyekkel egy adott pillanatban fel is vonultak, hogy a Pásztai Ottó és Vonház Antal egyesületi tagok, illetve e sorok szerzője alkotta pártatlan zsűri elbírálja a látottakat. A sok ötletes és frappáns jelmezre való tekintettel nehéz volt a döntés, de „hosszas” tanakodás után végül eldőlt, hogy különdíjat érdemel a spanyol dáma (Kovács Aranka), „bronzérmet” pedig a kínai gésa (Hodizsán Éva). A képzeletbeli dobogó második fokára ugyanakkor az aranyruhás versenyző (Kántor Erzsébet) léphetett, az első díjnak pedig a púpos buszorkány (Dezsi Emma) örülhetett.

Tombola

A talpalávalóról ezúttal Pontos József gondolkodott, és finom vacsoráról is gondoskodtak a szervezők. Jellemző, hogy a táncparkett szinte végig tele volt, akik pedig éppen nem társalogtak egymással, táncoltak vagy ettek, tombolát vásárolhattak Chvatal Margitnál, a zacskókba pakolt tárgyak egy magáncég által biztosított szponzorálásnak voltak köszönhetőek.

Ciucur Losonczi Antonius

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .