Farsangoltak a nyugdíjasok

Farsangoltak a nyugdíjasok
Péntek este remek hangulatú farsangi bált szervezett a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete a váradi Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében. A legjobb alkotásokat egy zsűri díjazta.

A váradi nyugdíjasok remekül tudnak bulizni, a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete által szervezett bálokon, mulatságokon pedig garantált a jó hangulat. Mindez újfent bebizonyosodott múlt szombat este, ezúttal a hagyományosnak mondható farsangi összejövetelen, melyen a rendezvény jellegéből fakadóan körülbelül másfél tucatnyian tették tiszteletüket valamilyen ötletes jelmezben. A már évek óta azonos felállásban működő zsűrinek (tagok: Pásztai Ottó, a Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesületének vezetője, Vonház Antal egyesületi titkár, és e sorok szerzője) talán még az eddigieknél is nehezebb dolga volt a bemutatkozó felvonulást követő eredményhirdetéskor, de mint minden megmérettetéskor, természetesen ezúttal is meghozták végül a döntésüket. Ennek megfelelően különdíjat érdemelt a cukrász (Szabó Ibolya). „Bronzérmet” vihetett haza a „Győző-babával” kiegészült cigány házaspár (Krivács Magdolna és Fehér Irma). A képzeletbeli dobogó második fokára a vadász és Piroska léphetett (Lovas László és Szabó Piroska), míg a babérokat a Hóember (Demeter Magda) aratta le.
Az összejövetel remek hangulatához nem csupán a felszolgált ízletes vacsora, hanem a Buliszerviz zenekar által játszott talpalávaló is nagymértékben hozzájárult, nem csoda, hogy a táncparkett szinte állandóan tele volt. A megjelenteket Szilágyi Ibolya egyesületi elnök üdvözölte nagy szeretettel, köszönetet mondva a Pro Universitate Partium Alapítványnak, illetve Pintér Istvánnak a helyszín biztosításáért.

Ciucur Losonczi AntoniusA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .