Farsangi bál volt Püspökiben

Szombat este, éjjel az RMDSZ biharpüspöki szervezete nagy sikerű farsangi mulatságot szervezett a Bocskai István Közösségi Házban. Felléptek az MM Pódium művészei és volt tombola is.

A szombat este 7 óra után kezdődött rendezvényen Pásztor Sándor, az RMDSZ városi frakciójának vezetője köszöntötte az egybegyűlteket. Röviden ismertette a Bocskai István Közösségi Házban az elmúlt napokban zajlott eseményeket, illetve a közeljövő programjait. Ezután az MM Pódium művészei (Meleg Attila, Meleg Vilmos, Molnár Júlia, Sajgó- Bezgédi Norbert, Kuti Tímea és Varkocs Róbert Károly) léptek „színpadra”, Kutyakaparó című, körülbelül másfél órás zenés farsangi műsorukkal. Nem csupán az idősebb korosztály, de még a jelenlevő sok gyermek is komoly érdeklődést tanúsított a jelenetek és az énekszámok iránt egyaránt, melyek közt voltak Petőfi-versek, farsangi és boros csujjogatók, két Zilahi Lajos-írás- Az ökör és A szénapadlás-, illetve Nóti Károlytól a Szecskavágó.

Tombola

Vidám hangulatban indult tehát a mulatság, és a jókedv a későbbiekben sem hagyott alább. A talpalávalóról Kelemen Béla gondoskodott billentyűjátékával, az énekszámokról pedig Molnár Júlia és Kiss Csaba színművészek. Éjfél körül az elmaradhatatlan tombolasorsolásra is sort kerítettek, majd folytatódott tovább a buli.

Ciucur Losonczi Antonius