Farsangi bál volt Micskén

Farsangi bál volt Micskén
Bihar megye – Szombaton este tartották meg a micskei Balogh Péter Művelődi Házban a telet búcsúztató farsangi mulatságot. Szinte már egy évtizede, hogy a kételyeket félretéve vette valaki a bátorságot, és hozzákezdett a szervezéshez.

A bál szervezője Bertalan Lajos, a helyi RMDSZ elnöke volt az, aki merte remélni: vannak még olyan személyek a faluban és a környéken, akik igénylik a mai rohanó világban a kulturált szórakozást, azt, hogy a mindennapi problémákat félretéve kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat. Ebben a hiszemben, nagy lelkesedéssel, a micskei Sámuel Bentlakás alkalmazottainak közreműködésével egy színvonalas estet sikerült lebonyolítaniuk. Az érkezők fogadását követően kezdődött az est meghívottainak fellépése.
 
Jövőre is lesz bál
 
Előttük még a szervező köszöntötte a vendégeket, elmondva, hogy bár több résztvevőre számított, de ennek ellenére megígérte, hogy jövőre sem marad el a bál. Ezek után felkonferálta a székelyhídi Tini Dance Center  tánccsoportot, akik két ízben is elkápráztatták a lelkes közönséget produkciójukkal. A látványos koreográfiák között lépett fel első alkalommal a micskei színpadon a nagyváradi MM Pódium. Az előadók örökzöld operettslágerekkel, közvetlen előadásmódjukkal éneklésre késztették a jelenlévőket, ezzel fokozva a hangulatot a nézőtéren. A fellépők elégedetten hagyták el színteret, megköszönve a hálás közönség szeretetét.
 
Büfé és tombola
 
A Tini Dance nyitótáncával hivatalosan is megnyitotta a bált, melynek élő zenéjét a nagyváradi Koktél együttes  szolgáltatta. A helyszínen büfé is működött, ahová ínycsiklandozó étkek, babgulyás és toros káposzta illata csábította az embereket. A tombola vásárlása is sok érdeklődőt vonzott, így sokan térhettek haza hasznos nyereményekkel.
Paublusztig Anikó