Farsangi bál a Reménység Központban

Farsangi bál a Reménység Központban
Szatmárnémeti – A szatmárnémeti Caritas által működtetett Reménység Központban január 31–én, csütörtökön farsangi bált tartottak. A központot látogató idősek közül nagyon sokan öltöttek jelmezt.

A szatmárnémeti Caritas által működtetett Reménység Központban január 31–én, csütörtökön farsangi bált tartottak. A központot látogató idősek közül nagyon sokan öltöttek jelmezt. Volt pincérnő, virágárus, pillangó, földműves, pizzafutár, nyuszi, tyúk, stb. Minden jelmezes a kösztümjéhez illő zenére vonult be, a közönség nagy tettszésére. Az élőzenés rendezvény üdítőleg hat a központ tagjaira, kik közül nagyon sokan mindennap eljönnek a Rosetti utcai intézménybe. Itt kikapcsolódnak, beszélgetnek, különbőző társasjátékokat játszanak.

A nyugdíjasos számára fontos az, hogy közösségbe legyenek. Ezzel meglehet előzni azt, hogy elszigetelődjenek, magukba forduljanak, tudtuk meg a központ munkatársától, Sarca Anetától. Ezt a célt szolgálja a csütörtöki farsangi bál is. S mivelhogy egy farsangi bál akkor az igazi, ha fánkkal is megörvendeztetik a jelenlévőket, a maskarás felvonulás után a szatmárnémeti Caritas jóvoltából 400 darab szallagos farsangi fánkot szolgáltak fel az időseknek.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .