Fákat vágtak ki a Garasos hídnál

1Hozzászólás
Fákat vágtak ki a Garasos hídnál
Kivágták a nagyváradi Garasos híd mellett a Bridge étterem Körös-parti teraszán álló két fát. Az arra sétálókat tegnap délelőtt meglehetősen kellemetlen látvány fogadta: a két fa rönkökké felaprított darabjai éktelenkedtek a helyszínen.

 

Mircea Stejărean, a váradi polgármesteri hivatal középítkezésekért és közszolgáltatásokért felelős szolgálatvezetője lapunknak elmondta, hogy az ottani nyárfát és akácfát azért kellett kivágni, mert teljesen kiszáradtak. Megítélése szerint nagyon csúnyán néztek ki, illetve félő volt, hogy egy vihar kidönti őket.

Arra a kérdésünkre, hogy a Körös-part ottani szakaszának többi fája milyen állapotban van, Stejărean azt válaszolta, hogy a Garasos híd másik oldalán, szintén a folyó bal partján egy nyárfa részben kiszáradt, elhalt ágait hamarosan lemetszik.

 1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .