Földön kívüliek támadása az Ady gólyabálján

Földön kívüliek támadása az Ady gólyabálján
Bulisabb helyszín, bulisabb hangulat a mottója a Gólyabál szervezőjének, az Ady Endre Elméleti Líceum Diáktanácsának (Ady DT), ennek megfelelően november 10-én a No Problem diszkóban szervezik meg a bált.

A rendezvény 19 órakor kezdődik a gólyák bemutatkozásával, majd a vetélkedésükkel folytatódik. A gólyapárok földön kívülieknek fognak felöltözni, illetve a dekoráció is egy másik bolygóra fogja varázsolni a látogatókat. A zsűrit a tavalyi gólyabál nyertes gólyái, Bátory Gergő és Retek Orsolya, az Ady líceum énektanára, Buna Boglárka, az iskola egyik portása, illetve a zsűri elnöke, István Zoltán fogja alkotni. Értékelésük ideje alatt a kolozsvári Szomszédnéni Produkciós Iroda fogja szórakoztatni a szurkolókat. Az eredményhirdetés után éjszakába nyúló buli lesz. A belépő 7 új lejbe kerül.

A Bihari Napló mint médiatámogató az idén is bemutatja a hat gólyapárt, s arra kérik az olvasókat, segítsenek eldönteni, ki kapja a BN díját. A napokban megjelenő bármelyik szelvénnyel szavazhatnak bármelyik párra, csak ne feledjék el ráírni a kedvencek sorszámát, nevét. A szelvények beküldésének határideje november 9., péntek 12 óra. A portálon is várjuk a szavazatokat november 8-án, csütörtökön 14 óráig. Ezúttal is felhívjuk a figyelmet arra, hogy a portálon történő voksolás esetében a szavazatokat meg kell erősíteni, különben nem érvényesek. Az eredmények összesítésével derül majd ki, melyik pár a Bihari Napló s az Erdon olvasóinak kedvence.

 

01. Lévai Dávid és Kelemen Kinga (IX. A)

02. Makai András és Vajna Réka (IX. B)

03. Verestói Kristóf és Kovacsik Brigitta (IX. C)

04. Báthori Zsombor és Sele Andrea (IX. D)

05. Halász Csaba és Triffa Tünde (IX. E)

06. Kéky Imre és Szabó Kitty Kinga (IX. F)