Ezt a lúzert!

Ezt a lúzert!
Nem lehet túl sok esze annak az amerikai fiatalembernek, aki fegyver nélkül, egy cédula segítségével próbált kipakolni egy pénzintézetet úgy, hogy közvetlenül mellette ott ült a bank biztonsági embere.

A 21 éves Langston Robins már az Internetre is felkerült balekságával, mivel a biztonsági kamera is megörökítette csúfos vereségét. A Little Rock-i Metropolitan Bankban szeretett volna pénzhez jutni, nem egészen törvényes úton, de tökéletes amatőrségről tett tanúbizonyságot. Háromszor sétált el úgy a fegyveres őr mellett, hogy egyszer sem vette észre. Először megkérdezte, hol a mosdó, aztán vécére ment, majd visszasétált az alkalmazotthoz, és egy cédulát nyomott a kezébe.

A papíron közölte feltételeit, majd átnyújtotta hátizsákját, hogy abba pakolják a pénzt, ezen kívül semmilyen fenyegető eszközt nem alkalmazott. A rendőr először nem hitt a szemének, majd látva, hogy itt tényleg bankrablásról van szó, odasétált, és megpróbálta letartóztatni a fiatalembert, anélkül, hogy szolgálati fegyverét alkalmazta volna. Az ügyetlen rabló elmenekült ugyan, de öt perc múlva a rádión odahívott kollégák segítségével elcsípték, hiszen egy közeli házban rejtőzött el.