Ezt a férfit gyanúsítják a váradi gyilkosság elkövetésével

Ezt a férfit gyanúsítják a váradi gyilkosság elkövetésével
Aki a hollétéről tud valamit, haladéktalanul értesítse a rendőrséget!

A Bihar megyei Rendőrség közleménye szerint a képen szereplő nagyváradi Hladii Adrian a gyanúsítottja a szerdai váradi emberrablásnak és gyilkosságnak. A férfi 38 éves, magassága 1,73 méter, robusztus testalkatú, a haja fekete, a szeme barna. Arról nincsenek információk, hogy milyen ruházatot visel.

A férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. A Bihar megyei rendőrség elfogása érdekében felvette a kapcsolatot a magyarországi, illetve a szomszédos megyék bűnüldöző szerveivel is. Folyamatosak a közúti ellenőrzések, kézre kerítésében speciálisan kiképzett kutyák is segítenek.

A rendőrség kéri: mindazok, akik bármilyen információval tudnak szolgálni a szóban forgó személyről, forduljanak a legközelebbi rendőrörshöz, vagy pedig hívják a 112-es sürgősségi számot!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .